Voor ouders


Wil je een verjaardagfeestje houden bij de Club van 1-1-2? Hier vind je meer informatie over hoe dat er dan uit zal zien.

Ontvangst

Je wordt ontvangen in de kazerne Schiedam op de ‘s-Gravelandseweg 551, Schiedam. In de Club van 1-1-2 eten we frietjes en snacks en drinken wij limonade.

Rondgang door de Club van 1-1-2

In een nagebouwd huis in de kazerne woont de familie Brandjes. Deze is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf een leeftijd van 10 jaar. Wij bieden een programma aan waarin veiligheid in en om het huis centraal staat. In 6 verschillende ruimtes gaan we opdrachten van Brandweerman Bob uitvoeren op diverse leerzame en speelse manieren. Zo zijn er in het huis een woonkamer, slaapkamer, meldkamer, keuken, tuin en blusspel. Voor verjaardagfeestjes wordt het programma in de Club aangepast.

Rondleiding door de kazerne

Tijdens de rondleiding bezoeken we de garage van de kazerne. Een brandweerman/vrouw legt dan meer uit over de brandweerauto`s, het brandweerwerk en de kleding van de brandweermedewerkers.

Afsluiting

Als afsluiting doen we een rondrit met de brandweerauto.

N.B.: als er een uitruk is, zal het brandweerpersoneel met de voertuigen de kazerne moeten verlaten en komt dit gedeelte te vervallen.

Einde programma

Aan het einde van de dag ontvangen jullie verjaardagtasjes met leuke dingen.

Er zullen tijdens het feestje diverse foto’s worden gemaakt. Deze kunnen wij later via de mail of WhatsApp toesturen.

Heb je nog vragen? Stuur ons een berichtje via WhatsApp!

whatsapp-icon-logo-8CA4FB831E-seeklogo.com_-280x280 kopiëren Chat met ons op WhatsApp