Proclaimer


Over de website declubvan1-1-2.nl

Deze website is het platform voor meer informatie over de Club van 1-1-2, onderdeel van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Er wordt uiterste zorg besteed aan de informatie op deze website. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er informatie? Stuur uw opmerking via het contactformulier en help ons de website verbeteren.

Auteursrecht

De Club van 1-1-2 behoudt zich het auteursrecht op de via deze website verstrekte informatie inclusief beeldmerken, logo's en fotomateriaal, uitdrukkelijk voor. Het is niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van de Club van 1-1-2. Via het contactformulier kunt u nadere informatie over het gebruik van het materiaal aanvragen.

Privacy

De Club van 1-1-2 hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van de website. Uit verkregen informatie van bezoek aan www.declubvan1-1-2.nl wordt alleen gebruikt ter verbetering van de website en voor bezoekersstatistieken. De verzamelde informatie wordt niet voor een ander doel gebruikt of ter beschikking gesteld aan derden.

De ten behoeve van informatieverzoeken via de website, e-mail of chatbot verstrekte informatie, wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of verzoek.

Voor meer informatie, bekijk ons Privacybeleid Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond.

Regelgeving

Via de website wordt toegang verleend tot de teksten van wetten en regelingen en/of verordeningen. Hierbij geldt dat de publicatie van deze teksten geen bekendmaking vormen in de zin van de Grondwet.

Aansprakelijkheid

De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door de Club van 1-1-2. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken, blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en de Club van 1-1-2 is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie.

De website van de Club van 1-1-2 verwijst ook naar andere websites van derden. De Club van 1-1-2 is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of applicatie tenzij expliciet vermeld.